Informace

Napsali o nás

Ověřený zákazník
5.005.005.005.005.00
Objednávala jsem poprvé a super.Jsem moc spokojená

2021-03-1

Ověřený zákazník
5.005.005.005.005.00
Parfém je příjemný, mám už 3 flakonek jsem velice spokojená

2021-02-27

Ověřený zákazník
5.005.005.005.005.00
rychlost dodani, cena ,a kvalita

2021-02-22

Ověřený zákazník
5.005.005.005.005.00
Spokojenost, doporučuji.

2021-02-20

Ověřený zákazník
5.005.005.005.005.00
rychlost, doprava zdarma, ceny, dáreček

2021-02-3

HeurekaProč nakupovat na perfemyessens.eu 

Nejprodávanější produkty

  • ESSENS w107
    ESSENS w107

    Máte smysl pro módu a styl? Tak potom je tato vůně stvořená pro vás.  

    510 Kč
  • Essens m001
    ESSENS m001

    Vůně jež je plná kontrastů, které vytvářejí dokonalou harmonii.  

    510 Kč
  • parfem essens w148
    ESSENS w148

    Jemně ženský parfém pro nositelku plnou bezstarostného mládí a...

    510 Kč
  • essens w115
    ESSENS w115

    Okouzlující andělská vůně, jejíž sladké tóny vás přenesou do dětství.  

    510 Kč

Sledujte nás na Facebooku

Podmínky ochrany osobních údajů

 
I. Základní ustanovení

Správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen: „GDPR”) je Petr Vodička, IČ 69719951 se sídlem Březová 650/14, 696 18. (dále jen: „správce“).

Kontaktní údaje správce jsou:
Jméno:  Petr Vodička
Adresa: Březová 650/14, 696 18 Lužice
Email: info@parfemyessens.eu
Telefon: +420 774 183 222
 
Správce nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů.

 
II. Zdroje a kategorie zpracovávaných osobních údajů

Správce zpracovává osobní údaje, které jste mu poskytl/a nebo osobní údaje, které správce získal na základě plnění Vaší objednávky.
Správce zpracovává Vaše identifikační a kontaktní údaje a údaje nezbytné pro plnění smlouvy:

jméno a příjmení, emailovou adresu, telefonní číslo, fakturační adresu, dodací adresu, historii objednávek, IP adresu udělení souhlasu, identifikační číslo, daňové identifikační číslo

 
III. Zákonný důvod a účel zpracování osobních údajů

Zákonným důvodem zpracování osobních údajů je

- plnění smlouvy mezi Vámi a správcem podle čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR,


Účelem zpracování osobních údajů je

- vyřízení Vaší objednávky a výkon práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem; při objednávce jsou vyžadovány osobní údaje, které jsou nutné pro úspěšné vyřízení objednávky (jméno a adresa, kontakt), poskytnutí osobních údajů je nutným požadavkem pro uzavření a plnění smlouvy, bez poskytnutí osobních údajů není možné smlouvu uzavřít či jí ze strany správce plnit,
(zřízení a administrace uživatelského účtu, nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku)
 
Ze strany správce nedochází k automatickému individuálnímu rozhodování ve smyslu čl. 22 GDPR.

 
IV. Doba uchovávání údajů

Správce uchovává osobní údaje

- po dobu nezbytnou k výkonu práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem a uplatňování nároků z těchto smluvních vztahů (po dobu 10 let od ukončení smluvního vztahu). K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu.

- tištěný daňový doklad bude uchován 10 let od ukončení smlouvy: Za účelem plnění zákonné povinnosti archivace účetních dokladů na základě zákona č. 563/1991 Sb., o účetnictví, ve znění pozdějších předpisů budou Osobní údaje dále zpracovávány a uchovávány po dobu 10 let počínaje rokem následujícím po roce, v němž došlo k  uzavření smlouvy mezi Správcem a Účastníkem.
 
Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů správce osobní údaje vymaže.

 
V. Příjemci osobních údajů (subdodavatelé správce)

Příjemci nebo správci osobních údajů jsou partnerské firmy či osoby

- podílející se na dodání zboží / služeb / realizaci plateb na základě smlouvy, zejména společnosti PPL s.r.o., IČO: 25194798, Česká pošta, s.p., IČO: 47114983

- zajišťující služby provozování e-shopu a další služby v souvislosti s provozováním e-shopu, zejména ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o., IČO: 27245357

- Vaši spokojenost s nákupem zjišťujeme prostřednictvím e-mailových dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky, do něhož je náš e-shop zapojen. Ty vám zasíláme pokaždé, když u nás nakoupíte, pokud ve smyslu § 7 odst. 3 zákona č. 480/2004 Sb. o některých službách informační společnosti jejich zasílání neodmítnete. Zpracování osobních údajů pro účely zaslání dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky provádíme na základě našeho oprávněného zájmu, který spočívá ve zjišťování vaší spokojenosti s nákupem u nás. Pro zasílání dotazníků, vyhodnocování vaší zpětné vazby a analýz našeho tržního postavení využíváme zpracovatele, kterým je provozovatel portálu Heureka.cz; tomu pro tyto účely můžeme předávat informace o zakoupeném zboží a vaši e-mailovou adresu. Vaše osobní údaje nejsou při zasílání e-mailových dotazníků předány žádné třetí straně pro její vlastní účely. Proti zasílání e-mailových dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky můžete kdykoli vyjádřit námitku odmítnutím dalších dotazníků pomocí odkazu v e-mailu s dotazníkem. V případě vaší námitky vám dotazník nebudeme dále zasílat.

Správce nemá v úmyslu předat osobní údaje do třetí země (do země mimo EU) nebo mezinárodní organizaci.

Správce nepředává vaše osobní údaje pro reklamní účely marketingovým agenturám.


 
VI. Vaše práva

Za podmínek stanovených v GDPR máte

-právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR,

-právo opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR.
 
-právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů,

-právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR a

-právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR.

-právo odvolat souhlas se zpracováním písemně nebo elektronicky na adresu nebo email správce uvedený v čl. III těchto podmínek. Odvolat souhlas můžete kdykoli ve  svém vlastním účtu zákazníka.

Dále máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaší právo na ochranu osobních údajů.


 
VII. Podmínky zabezpečení osobních údajů

Správce prohlašuje, že přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.

Správce přijal technická opatření k zabezpečení datových úložišť a úložišť osobních údajů v listinné podobě, zejména zabezpečeného / šifrovaného přístupu na web, šifrování hesel zákazníků v databázi, pravidelných aktualizací systému, pravidelné zálohy systému.

Správce prohlašuje, že k osobním údajům mají přístup pouze jím pověřené osoby.

 
VIII. Závěrečná ustanovení

Odesláním objednávky z internetového objednávkového formuláře potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.

S těmito podmínkami souhlasíte zaškrtnutím souhlasu prostřednictvím internetového formuláře. Zaškrtnutím souhlasu potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.

Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových stránkách a zároveň Vám zašle novou verzi těchto podmínek Vaši e-mailovou adresu, kterou jste správci poskytl/a.

 

Tyto podmínky nabývají účinnosti dnem 25.5.2018.